Kampioenschapsclubmatch 2024

Welkom op de informatiepagina van de kampioenschapsclubmatch van 8 september 2024.

De kampioenschapsclubmatch zal worden gehouden in de Oranjehal te Wenum Wiesel. Het adres daarvan is: Bentweideweg 25, 7345 AL Wenum-Wiesel. De Oranjehal is een manege en de show zal worden gehouden in de grote hal van deze manage. Houd er rekening mee dat de ondergrond aangereden en gesleept zand is.

We hanteren de showvolgorde van de Raad van Beheer en dat betekent dat we gaan beginnen met de reuen van jongste puppyklasse en dat we eindigen met de teven van de veteranenklasse. We sluiten af met een erering waarin de beste Stabijhoun en de beste Wetterhoun gekozen worden.

Keurmeesters

Als keurmeesters zijn uitgenodigd de heer Gerard Mensink en mevrouw Dinanda Mensink.

Gerard Mensink is groepskeurmeester voor rasgroep 7 Staande honden, en voor rasgroep 8 Retrievers, Spaniels en Waterhonden mag hij 16 rassen keuren waaronder de Wetterhoun. Gerard Mensink keurt alle teven van beide rassen.

Dinanda Mensink is groepskeurmeester voor rasgroep 7 Staande honden en groepskeurmeester voor rasgroep 8 Retrievers, Spaniels en Waterhonden. Dinanda Mensink keurt alle reuen van beide rassen en keurt de erering.

Dierenpaspoort

Misschien ten overvloede maar wij verzoeken u vriendelijk om het dierenpaspoort van de te showen hond(en) mee te nemen naar de show. De chip van de hond wordt tijdens het inschrijven gecontroleerd, conform regelgeving vanuit de Raad van Beheer.