Jongehondendag 2023

Op zondag 16 april, aanvang 13:00 uur, houden wij onze jongehondendag voor de nesten geboren tussen augustus 2021 t/m april 2022,

  • Manege van de landelijke rijvereniging Semper Fidelis
  • Amelterweg 6a
  • 7213 BD  Gorssel
  • Vanaf 12:30 uur is de hal geopend 

Tijdens deze middag zullen de keurmeesters mevr. J.P. Dekker en dhr. D.H. Loots de aanwezige ouderdieren en hun nest beoordelen en bespreken. De nestkeuring kan voor elke hond meteen een eerste keuring voor de fokkerij zijn. Wanneer je daadwerkelijk met je Stabijhoun wilt gaan fokken, is er een tweede keuring nodig of een showresultaat van minimaal ZG waarbij de hond ouder dan 15 maanden moet zijn. Voor de Wetterhoun geldt dat een keuring of een showresultaat van minimaal ZG voldoende is waarbij de hond ouder dan 15 maanden moet zijn. De eerste keuring tijdens de nestkeuring is gratis. De kosten voor de tweede keuring vanaf 15 maanden is voor leden € 25,00 en voor niet-leden € 50,00.

 

Naast deze nestbeoordelingen maken we er een gezellige middag van. Zo zal er aandacht zijn voor agility, een vraagbaak over fokken, opvoeden etc.

Met de betreffende fokkers wordt persoonlijk contact opgenomen waarbij onder meer het verzoek zal zijn de pupkopers te vragen aan de jongehondendag deel te nemen. Indien er geen bezwaren zijn tegen het verstrekken van de adressen van de pupkopers zullen die ook door de vereniging uitgenodigd worden om deel te nemen.

Met behulp van onderstaand inschrijfformulier kunt u zich tot 8 april 2023 aanmelden.

Tot 16 april in Gorssel.