Jachttraining

We kregen steeds vaker de vraag of we ook jachttraining kunnen organiseren, en dan met name van een ervaringsdeskundige met kennis van verschillende trainingsmethodieken en onze rassen. Daar gaan we aan tegemoetkomen.

Het wordt een serie van drie trainingssessies, op 16 maart, 20 april en 18 mei, dus voordat de meeste SJP’s starten. Je kunt inschrijven voor alle drie of voor een losse sessie. We trainen op 2 verschillende lokaties in het midden van het land. De training start om 10:30 uur en eindigt ca. 14:30 uur. Anita Hoogendoorn verzorgt de trainingen. Ze loopt met haar Wetterhoun A MAP’s, heeft kennis van verschillende trainingsmethodieken en de nodige diploma’s op het gebied van didactiek.

Het doel is kijken waar je staat, en vooral ook het oplossen van issues, of in elk geval een aanzet hiertoe zodat je zelf weer verder kunt trainen.

Omdat iedereen individueel traint en ook individueel aandacht krijgt, zijn alle niveaus welkom, dus absolute beginners en voorjagers die voorbereiden voor SJP’s, op alle niveaus.

Alle plekken zijn volgeboekt

Alle plekken zijn volgeboekt

Wil je op de reservelijst? Mail dan naar anita@friesehounenclub.nl en vermeld op welke datum je op de reservelijst wilt.