Inschrijfformulier KCM

Wanneer je je hond inschrijft voor deze kampioenschapsclubmatch ga je  akkoord met onderstaande:

Bij bevestiging van een inschrijving (al dan niet betaald), wisselt de verwerker van de inschrijvingen al je inschrijvingsgegevens uit met de organisator van het evenement en/of met Vereniging Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland (Nederlandse Kennelclub). De registratie-informatie omvat informatie over de hond(en) (naam, stamboom, geboortedatum, ouders, kopieën van stamboom en andere certificaten, enz), de fokker en co-eigenaar (namen), de eigenaar van de hond (naam en contactinformatie), de inschrijving (tijdstip, klasse, betaald of te betalen bedrag). Tevens worden de resultaten van de expositie door de organisator gedeeld met de Raad van Beheer.

De exposant verklaart dat hij door inschrijving voor de expositie de rechtsmacht van de Vereniging Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en de werking van het Kynologisch Reglement aanvaardt, en dat hij geacht wordt bekend te zijn met dit reglement.

Een week voor aanvang van het evenement ontvang je van ons een mail met daarin de ringindeling met indicatieve tijden en een plattegrond van het evenement.